Mert a vásárlás bizalomra épül. A Vaterán az
értékelések alapján tudhatod, hogy kitől vásárolsz,
sőt még pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk!
Kategóriák
Részletes keresés
 

 

A BankRáció Kft. által meghirdetett
„Media Markt Ajándékutalvány” Akció részvételi feltételei

 

1. A RÉSZVÉTEL MÓDJA

Ha www.bankracio.hu vagy a lakashitel.ingatlan.com oldalon vagy vagy a Bankráció Kft. Partneroldalain (olyan weboldal(ak), amely(ek)en a Bankráció Kft. felé az érdeklődés jelezhető azon lakossági banki termékek iránt, amelyeknél fel van tüntetve az „Ajándék: Media Markt utalvány” mező a találati listában a jelen Részvételi feltétel 1. pontjában felsorolt bankoktól/pénzügyi intézményektől), vagy a Bankráció Kft. szervezésében megrendezésre kerülő rendezvényen igényelsz jelzáloghitelt és azt sikeresen folyósították, mi ajándékkal jutalmazzuk a bizalmadat!

Most a folyósított hitelösszegtől függő alábbi Ajándékokat adjuk:

Folyósított hitelösszeg

Utalvány (Ft)

(Ajándék)

Ft-tól Ft-ig
5 000 000 9 999 999 5 000
10 000 000 14 999 999 10 000
15 000 000 100 000 000 15 000

 

Az Akcióban részt vevő termékek: azon lakossági banki jelzáloghitel termékek, amelyeknél fel van tüntetve az „Ajándék: Media Markt utalvány” mező a találati listában, a következő bankoktól (pénzügyi intézményektől):

Bank Jelzáloghitel
Budapest Bank
CIB Bank
Erste Bank
FHB Bank
Gránit Bank
K&H Bank
MKB Bank
Oberbank
OTP Bank
UniCredit Bank *
Sberbank

 

2. AZ AKCIÓ IDŐTARTAMA

Az Akció a 2016.01.13-tól a www.bankracio.hu vagy a lakashitel.ingatlan.com oldalon vagy a Bankráció Kft. Partneroldalain, vagy a Bankráció Kft. szervezésében megrendezésre kerülő rendezvényen leadott jelzáloghitel igénylésekre és legkésőbb az Akció visszavonásának napjáig ténylegesen folyósított hitelekre vonatkozik. Az Akció visszavonásának napját a www.bankracio.hu oldalon tesszük közzé.

3. AZ AKCIÓBAN TÖRTÉNŐ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI

Az Ajándékra abban az esetben válsz jogosulttá, ha az alábbi feltételek mindegyike maradéktalanul teljesül:

 • Igénylés leadása a www.bankracio.hu vagy a lakashitel.ingatlan.com oldalon, vagy a Bankráció Kft. Partneroldalain keresztül, vagy a Bankráció Kft. szervezésében megrendezésre kerülő rendezvényen az 1. pontban felsorolt banktól (pénzügyi intézménytől) igényelt jelzáloghitel termék vonatkozásában.
 • Szerződéskötés az igényelt jelzáloghitel termék vonatkozásában a kiválasztott bankkal (pénzügyi intézménnyel), valamint a kölcsön folyósítása.
 • Az igénylő és az adós/adóstárs személye megegyezik.
 • Az igényelt jelzáloghitel termékhez kapcsolódó valamennyi egyéb feltétel teljesül.
 • Az igénylés során valamennyi feltett kérdésre válaszolsz.

4. AZ AJÁNDÉK ÁTADÁSÁNAK MÓDJA ÉS HATÁRIDEJE

Az Ajándék esedékessé válásáról az igényléskor megadott e-mail címre fogsz tájékoztatást kapni.

Az Ajándék megküldésére/átadására a kölcsön folyósítását követő 90 napon belül kerül sor.

A Bankráció kft kizárja a felelősségét arra az esetre, ha az Ajándék átadására azért nincs lehetőség, mert nem bocsátod rendelkezésre az átadáshoz szükséges adatokat, vagy az igénylés során megadott e-mail cím nem alkalmas e-mail fogadására (pl.: már nem aktív, megszüntetésre került, megváltozott, egyebek).

5. EGYEBEK

Figyelem! Az Akcióban csak abban az esetben vehetsz részt, ha az igénylést a www.bankracio.hu vagy a lakashitel.ingatlan.com oldalon vagy a Bankráció Kft. Partneroldalain, vagy a Bankráció Kft. szervezésében megrendezésre kerülő rendezvényen adod le.

Nem vagy jogosult tehát az Ajándékra, amennyiben:

 • egy bankfiókban már elkezdted az ügyintézést, vagy
 • más hitelközvetítőnél elkezdted az ügyintézést, vagy
 • a hitelügylet befogadásra került az adott banknál és/vagy az értékbecslésre is már sor került, vagy az igényelt hitelre már az adott bank közvetítői formanyomtatványán aláírásoddal igazoltad, hogy a hiteligénylést már egy másik közvetítőn keresztül elindítottad, vagy
 • az ügyintézést nem a www.bankracio.hu vagy a lakashitel.ingatlan.com oldalon, vagy a Bankráció Kft. Partneroldalain, vagy a Bankráció Kft. szervezésében megrendezésre kerülő rendezvényen leadott igénylés alapján folytatod le.

A jelen részvételi feltételek elfogadásával tudomásul veszed, hogy:

 • Az Akcióban nem vehetnek részt a Bankráció Kft. partnereinek (így különösen: bankok, pénzügyi intézmények) alkalmazottai (illetve közeli hozzátartozói) azon partner termékeinek vonatkozásában, amellyel szerződéses kapcsolatban állnak.
 • Amennyiben az igényelt hitel összege változik, úgy az Ajándék összege is arányosan változni fog (növekszik, illetve csökken) a jelen Részvételi feltételekben foglaltak szerint.
 • Nem vagy jogosult Ajándékra, amennyiben a hiteligénylést nem www.bankracio.hu vagy a lakashitel.ingatlan.com oldalon, vagy a Bankráció Kft. Partneroldalain keresztül, vagy a Bankráció Kft. szervezésében megrendezésre kerülő rendezvényen adod le (pl.: egy bankfiókban vagy más hitelközvetítőnél kezded el az ügyintézést vagy az hitelügylet befogadásra került az adott banknál, és/vagy az értékbecslésre is már sor került vagy az adott bank közvetítői formanyomtatványán aláírásoddal igazoltad, hogy egy másik közvetítőn keresztül már elindítottad a hiteligénylést), illetve az ügyintézést nem ez alapján az igénylés alapján folytatod le
 • Az Ajándék másra nem ruházható át, más termékre nem cserélhető, készpénzre nem váltható át. Az Ajándék átvételére kizárólag a jelzáloghitel termék igénylője jogosult.
 • Az Ajándékra kizárólag abban az esetben válsz jogosulttá, ha teljesíted a jelen Részvételi feltételekben foglalt valamennyi feltételt.
 • A Bankráció kft jogosult kérni Tőled annak igazolását, hogy a kölcsön folyósítása megtörtént, továbbá jogosult ennek teljesítésétől függővé tenni az Ajándék átadását.
 • Amennyiben ugyanazon igény vonatkozásában több alkalommal is igénylést adsz le a www.bankracio.hu vagy a lakashitel.ingatlan.com oldalon, vagy a Bankráció Kft. Partneroldalain, vagy a Bankráció Kft. szervezésében megrendezésre kerülő rendezvényen, úgy minden esetben az utolsó igénylés szerinti Ajándékra leszel jogosult.
 • Ugyanazon banknál történő hitelkiváltás esetén kizárólag az eredeti kölcsön összegén felül igényelt újabb kölcsönösszeg vonatkozásában leszel jogosult az Ajándékra.
 • Amennyiben a hiteligényléskor már a kiválasztott bank ügyfelének minősülsz – ide nem értve, ha új terméket vagy szolgáltatást veszel igénybe – valamint, ha egy, a kiválasztott bank felé már fennálló tartozás meghosszabbításáról, újraütemezéséről, átstrukturálásáról vagy ezekhez hasonló hitelművelet végzéséről van szó, úgy nem leszel jogosult az Ajándékra. Mindez érvényes arra az esetre is, ha a kiválasztott bank tiltólistáján, vagy (negatív) KHR listán szerepelsz.
 • Nem jár az Ajándék, ha bizonyíthatóan a bank direkt mailes vagy telefonos ügyfélszolgálata közvetlenül keres meg és egyedi ajánlatot kínál számodra.
 • * Unicredit Banktól igényelt jelzáloghitel esetén kivételt képeznek az Akció alól azon 10 millió forintot meghaladó, 5 éves kamatperiódusú piaci jelzáloghitelek, amelyek célja valamely más hitelintézetnél fennálló tartozás kiváltása, ha rendelkezel az Unicredit banknál már bankszámlával. (Kivéve, ha a jelzáloghitelszerződés megkötését megelőző 6 hónapon belül, a Bankráció Kft.-n keresztűl nyitottál számlát is az Unicredit Banknál.)

Az adataidat a www.bankracio.hu (Bankráció Kft.) az Adatkezelés szabályzatának megfelelően kezeli, amely itt érhető el: https://www.bankracio.hu/page/adatvedelem.

Az Akció szervezőinek (www.bankracio.hu) Bankráció Kft. minden, az Akcióval kapcsolatos döntése végleges és kötelező. A hiteligényléssel tudomásul veszed és elfogadod a jelen Részvételi feltételekben rögzített szabályokat. A www.bankracio.hu (Bankráció Kft.) kártérítési kötelezettség nélkül fenntartja a jogot az Akció felfüggesztésére vagy törlésére, továbbá az Ajándék átadásának részben vagy egészben történő megtagadására, ha az Akció kapcsán visszaélés vagy a feltételek megszegésének gyanúja merül fel.

A Bankráció Kft. fenntartja a jogot arra, hogy ezen feltételeket kiegészítse, illetve módosítsa.

A Bankráció Kft. jogosult az Akciót bármikor bejelentés nélkül visszavonni.

A Bankráció Kft. minden tőle telhetőt megtesz a határidők betartása érdekében, előre nem látható okból bekövetkező késedelem azonban előfordulhat, mellyel kapcsolatos felelősségét a Bankráció Kft. ezennel kizárja.

Az esetleges nyomdai hibákért, elírásokért a Bankráció Kft. felelősséget nem vállal.

Jelen Akcióra a magyar jog szabályai érvényesek.

Az Akció meghirdetője és szervezője:
Bankráció Kft.
Székhely: 1016 Budapest, Mészáros u. 58/A
Cégjegyzékszám: Cg.01-09-944565
Adószám: 22915768-2-41

Alulírott ........................... (Név) nyilatkozom, hogy a fenti tájékoztatást szóban kimerítően és részletesen megkaptam a közvetítőtől azt követően, hogy tájékoztattam arról, hogy hitelszerződés megkötése érdekében igénybe kívánom venni szolgáltatását. Nyilatkozom továbbá, hogy a kimerítő és részletes szóbeli tájékoztatást a közvetítő az általam adott tájékoztatás alapján az igényeimnek, lehetőségeimnek és szükségleteimnek felmérését követően tette meg. Nyilatkozom, hogy a tájékoztatást megértettem.

Kelt: Budapest, 2018. április 13.

Aláírás:.........................................

Mint az Akcióban részt venni kívánó nyilatkozom, hogy amennyiben a fenti tájékoztatást elektronikus oldalon keresztül, a www.bankracio.hu vagy a lakashitel.ingatlan.com oldalon, vagy a Bankráció Kft. Partneroldalain kaptam meg, és fogadtam el, az aláírásomnak az elektronikus oldalon tett hozzájárulásom minősül (pl. tick box kipipálása a tájékoztatás megtörténtéről és elfogadásáról).