Mert a vásárlás bizalomra épül. A Vaterán az
értékelések alapján tudhatod, hogy kitől vásárolsz,
sőt még pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk!
Kategóriák
Részletes keresés
 

 

A BankRáció Kft. által meghirdetett
„Media Markt Ajándékutalvány” Akció részvételi feltételei

 

1. A RÉSZVÉTEL MÓDJA

Ha www.bankracio.hu vagy a lakashitel.ingatlan.com vagy a bank.biztositas.hu vagy bármely egyéb partner oldalon keresztül a Bankráció Kft-hez eljuttatott adatok alapján a Bankráció Kft. közvetítésével igényelsz hitelt és azt sikeresen folyósították, a Bankráció Kft. ajándékkal jutalmazza a bizalmadat!

Most a folyósított hitelösszegtől függő alábbi Ajándékokat adjuk:

Folyósított hitelösszeg Utalvány (Ft)
Ft-tól Ft-ig
5 000 000 9 999 999 5 000
10 000 000 14 999 999 10 000
15 000 000 100 000 000 15 000

 

Az Akcióban részt vevő termékek: azon lakossági banki termékek, amelyeknél fel van tüntetve az „Ajándék: Media Markt utalvány” mező a találati listában, a következő bankoktól/pénzintézetektől:

Bank Jelzáloghitel
Budapest Bank
CIB Bank
Erste Bank
FHB Bank
Gránit Bank
K&H Bank **
MKB Bank
Oberbank
OTP Bank
UniCredit Bank *
Sberbank

 

2. AZ AKCIÓ IDŐTARTAMA

Az Akció a 2016.01.13-tól a www.bankracio.hu vagy a lakashitel.ingatlan.com vagy a bank.biztositas.hu vagy bármely egyéb partner oldalról a Bankráció Kft-hez eljuttatott igénylésekre és a leadástól számított 6 hónapon belül (az UniCredit Bank „Előrelátó” elnevezésű hitele, az Erste Bank „Forint alapú piaci kamatozású lakáscélú hitel előbírálati igazolással” és a CIB Bank CIB Előminősítő Szolgáltatása igénybevétele esetén 9 hónapon belül), de legkésőbb az Akció visszavonásától számított 6 hónapon belül folyósított hitelekre vonatkozik.

3. AZ AKCIÓBAN TÖRTÉNŐ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI

Az Ajándékra abban az esetben válsz jogosulttá, ha az alábbi feltételek mindegyike maradéktalanul teljesül:

 • A Bankráció Kft-hez az igénylés a www.bankracio.hu vagy a lakashitel.ingatlan.com vagy a bank.biztositas.hu vagy bármely egyéb partner oldalon keresztül történik, az 1. pontban megjelölt valamely jelzáloghitel termék vonatkozásában.
 • Szerződéskötés az igényelt termék vonatkozásában a kiválasztott pénzintézettel, valamint a kölcsön folyósítása.
 • Az igénylő és az adós/adóstárs személye megegyezik.
 • Az igényelt termékhez kapcsolódó valamennyi egyéb feltétel teljesül.
 • Az igénylés során valamennyi feltett kérdésre válaszolsz.

4. AZ AJÁNDÉK ÁTADÁSÁNAK MÓDJA ÉS HATÁRIDEJE

Az Ajándék esedékessé válásáról az igényléskor megadott e-mail címre fogsz tájékoztatást kapni.

Az Ajándék megküldésére/átadására a kölcsön folyósítását követő 90 napon belül kerül sor.

A Bankráció kft kizárja a felelősségét arra az esetre, ha az Ajándék átadására azért nincs lehetőség, mert nem bocsátod rendelkezésre az átadáshoz szükséges adatokat, vagy az igénylés során megadott e-mail cím vagy telefonszám nem alkalmas e-mail fogadására (pl.: már nem aktív, egyebek).

5. EGYEBEK

Figyelem! Az Akcióban csak abban az esetben vehetsz részt, ha az igénylésed a Bankráció Kft-hez a www.bankracio.hu vagy a lakashitel.ingatlan.com vagy a bank.biztositas.hu vagy bármely egyéb partner oldalon keresztül jut el.

Nem vagy jogosult tehát az Ajándékra, amennyiben:

 • egy bankfiókban már elkezdted az ügyintézést, vagy
 • más hitelközvetítőnél elkezdted az ügyintézést, vagy
 • az ügylet befogadásra került és/vagy az értékbecslésre is már sor került, vagy az igényelt hitelre már az adott bank közvetítői formanyomtatványán aláírásoddal igazoltad, hogy a hiteligénylést már egy másik közvetítőn keresztül elindítottad, vagy
 • az ügyintézést nem www.bankracio.hu vagy a lakashitel.ingatlan.com vagy a bank.biztositas.hu vagy bármely egyéb partner oldalon leadott igénylés alapján folytatod le.

A jelen részvételi feltételek elfogadásával tudomásul veszed, hogy:

 • Az Akcióban nem vehetnek részt a www.bankracio.hu partnereinek (így különösen: bankok, pénzügyi intézmények) alkalmazottai (illetve közeli hozzátartozói) azon partner termékeinek vonatkozásában, amellyel szerződéses kapcsolatban állnak.
 • Amennyiben az igényelt hitel összege változik, úgy az Ajándék összege is arányosan változni fog (növekszik, illetve csökken) a jelen részvételi feltételekben foglaltak szerint.
 • Nem vagy jogosult Ajándékra, amennyiben az igénylésed nem a www.bankracio.hu vagy a lakashitel.ingatlan.com vagy a bank.biztositas.hu vagy bármely egyéb partner oldalon keresztül jut el a Bankráció Kft-hez (pl.: egy bankfiókban vagy más hitelközvetítőnél kezded el az ügyintézést vagy az ügylet befogadásra került és/vagy az értékbecslésre is már sor került vagy az adott bank közvetítői formanyomtatványán aláírásoddal igazoltad, hogy egy másik közvetítőn keresztül már elindítottad a hiteligénylést), illetve az ügyintézést nem ez alapján az igénylés alapján folytatod le.
 • Az Ajándék másra nem ruházható át, más termékre nem cserélhető, készpénzre nem váltható át. Az Ajándék átvételére kizárólag a termék igénylője jogosult.
 • Az Ajándékra kizárólag abban az esetben válsz jogosulttá, ha teljesíted a jelen részvételi feltételekben foglalt valamennyi feltételt.
 • A Bankráció kft jogosult kérni Tőled annak igazolását, hogy a kölcsön folyósítása megtörtént, továbbá jogosult ennek teljesítésétől függővé tenni az Ajándék kifizetését/átadását.
 • Amennyiben ugyanazon igény vonatkozásában több alkalommal is igénylést adsz le a www.bankracio.hu vagy a lakashitel.ingatlan.com vagy a bank.biztositas.hu vagy bármely egyéb partner oldalon, úgy minden esetben az utolsó igénylés szerinti Ajándék kifizetésére leszel jogosult.
 • Ugyanazon banknál történő hitelkiváltás esetén kizárólag az eredeti kölcsön összegén felül igényelt újabb kölcsön vonatkozásában leszel jogosult az Ajándék kifizetésére.
 • Amennyiben az igényléskor már a kiválasztott bank ügyfelének minősülsz – ide nem értve ha új terméket vagy szolgáltatást veszel igénybe - valamint, ha egy, a kiválasztott bank felé már fennálló tartozás meghosszabbításáról, újraütemezéséről, átstrukturálásáról vagy ezekhez hasonló hitelművelet végzéséről van szó, úgy nem leszel jogosult az Ajándék kifizetésére. Mindez érvényes arra az esetre is, ha a kiválasztott bank tiltólistáján szerepelsz.
 • Nem jár utalvány, ha bizonyíthatóan a bank direct mailes vagy telefonos ügyfélszolgálata közvetlenül keres meg és egyedi ajánlatot kínál számodra.
 • * Unicredit Banktól igényelt kölcsön esetén kivételt képeznek az Akció alól azon 10 Millió forintot meghaladó, 5 éves kamatperiódusú piaci jelzáloghitelek, amelyek célja valamely más hitelintézetnél fennálló tartozás kiváltása, ha rendelkezel az Unicredit banknál már bankszámlával. (Kivéve, ha a hitelszerződés megkötését megelőző 6 hónapon belül, rajtunk keresztűl nyitottál számlát is az Unicredit Banknál.)
 • ** K&H Banktól igényelt kölcsön esetén nem vagy jogosult az utalványra abban az esetben, ha az igénylés során általad megadott e-mail címre elküldött, Media Markt ajándékutalványra vonatkozó hiteligénylési tájékoztató mellékletében szereplő Ügyfélnyilatkozatot nem adod át a K&H Bankban az ügyintéződnek, kitöltve, aláírva és azt ő nem veszi át aláírásával igazolva.

Az adataidat a www.bankracio.hu az Adatkezelés szabályzatának megfelelően kezeli, amely itt érhető el: https://www.bankracio.hu/page/adatvedelem.

Az Akció szervezőinek (www.bankracio.hu) minden, az Akcióval kapcsolatos döntése végleges és kötelező. Az igényléssel tudomásul veszed és elfogadod az ezen részvételi feltételekben felsorolt szabályokat. A www.bankracio.hu kártérítési kötelezettség nélkül fenntartja a jogot az Akció felfüggesztésére vagy törlésére, továbbá az Ajándék kifizetésének részben vagy egészben történő megtagadására, ha az Akció kapcsán visszaélés vagy a feltételek megszegésének gyanúja merül fel. A www.bankracio.hu fenntartja a jogot arra, hogy ezen feltételeket kiegészítse, illetve módosítsa. A www.bankracio.hu jogosult az Akciót bármikor bejelentés nélkül visszavonni.

A www.bankracio.hu minden tőle telhetőt megtesz a határidők betartása érdekében, előre nem látható okból bekövetkező késedelem azonban előfordulhat, mellyel kapcsolatos felelősségét a www.bankracio.hu ezennel kizárja.

Az esetleges nyomdai hibákért, elírásokért a www.bankracio.hu felelősséget nem vállal.

Jelen Akcióra a magyar jog szabályai érvényesek.

Az Akció meghirdetője és szervezője:
Bankráció Kft.
Székhely: 1016 Budapest, Mészáros u. 58/A
Cégjegyzékszám: Cg.01-09-944565
Adószám: 22915768-2-41

Kelt: Budapest, 2017. január 1.